Wie ben ik

Mijn naam is Jolanda van den Akker (1967); een dromerig buiten kind en altijd in beweging. In de loop van mijn leven heb ik daar kennis, scholing en persoonlijke ontwikkeling aan toegevoegd en er mijn vak van gemaakt. Ik ben jong begonnen met lesgeven in bewegen op een dansschool en sportschool en geef nu les in mijn eigen praktijk en als gastdocent bijvoorbeeld in een yogastudio. Via mijn HBO studie en uitgebreide coachopleiding ben ik mij meer gaan specialiseren in persoonlijke begeleiding, coachen, trainen en doceren.
Graag werk ik samen met mensen die hun levenspad aan het bewandelen zijn en faciliteer daarbij wat nodig is om stil te staan bij of in beweging te komen met dat wat zich aandient. In mijn werk ervaar ik, in de mensen met wie ik werk en in mijzelf, een sterk geloof in innerlijke kracht, veerkracht en zelf herstellend vermogen. Dit maakt dat ik al vele jaren mijn vak met plezier uitoefen en daarbij ook zelf steeds leer, groei en ontwikkel.

Mijn visie

Wanneer je je in begeleiding welkom voelt bij en je gezien voelt door je therapeut, coach, trainer of docent, er tijd en aandacht voor je is, kun je in vertrouwen en met openheid contact maken en uit je stagnatie bewegen naar een nieuw evenwicht.
Of je stagnatie zich nu uit in lichamelijke klachten,  mentale en/of emotionele onrust er is een stap te zetten naar herstel. Deze stap is altijd al in jouwzelf aanwezig. Soms kun je daar even niet bij en is ondersteuning wenselijk. Vaak beweeg je binnen je omgeving in een bepaald patroon en met begeleiding herkennen en erkennen van dit patroon is een belangrijke stap vooruit. Gezondheid en liefdevolle relaties met jezelf en anderen zijn sterke verlangens in een mens. Bewustzijn, beweging en ontspanning binnen body & mind therapie, coaching en yoga kunnen daarin ondersteunend werken.

Wat heb ik jou te bieden

Wekelijkse lessen

Elke week geef ik groepsles in mijn praktijk, zie lesrooster. Je kunt mij ook uitnodigen voor het geven van les als gastdocent.

Privélessen

Je kunt mij benaderen en boeken voor het geven van een privéles yoga, meditatie, mindfulness

Binnen of buiten

Lessen of training kunnen in mijn praktijk plaatsvinden of op locatie zijn, binnenshuis of in de buitenlucht.
Afspreken voor een wandel of hardloop coaching is ook mogelijk.

Ga vandaag nog van start

  • Volg een groepsles of privéles yoga
  • Maak een afspraak voor een coachingsessie
  • Start met therapie
  • Verzorg jezelf met een massage of reiki behandeling
Adres

Touwlaan 25
3401 CA IJsselstein

Overige

Register psychosomatische oefentherapie

Lidmaatschap VvOCM
KvK nummer 30282315
BTW nummer NL001941393B49

Openingstijden praktijk en lesrooster

Openingstijden praktijk en lesrooster: Mijn praktijkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. In de avonduren en in het weekend maak ik afspraken in overleg.

Elke week geef ik les: Yoga met Jo

Lesrooster 

Maandag
9.30 uur Flow Yoga
10.40 - 11.00 uur Meditatie & Mindfulness
voor ieder toegankelijk met een actuele strippenkaart

Dinsdag
9.00 uur Flow Yoga
10.30 en 11.45 uur Yoga & Stoel
19.30 uur Yin Yoga

Woensdag
19.00 uur Flow Yoga
20.30 uur Yin Yoga

Vrijdag
9.00 uur Yoga & Kracht
10.30 uur Yin Yoga

Maandag, donderdag, vrijdagavond en in het weekend plan ik regelmatig lange lessen in over een bepaald onderwerp of met een specifiek thema; yoga coaching

XL lessen. Binnen deze lessen werk ik ook regelmatig samen met een gastdocent